Bildbomb

Kategori: BLÄ

-
Jag fick det extremt viktiga jobbet att ta kort på alla nya tvåor. Dom har inte lagt upp bilderna på internätet än. Ska jag kanske ta en hint?
-
-
Det var insparkens första kväll och såhär coola och framförallt elaka såg vi treor ut
-
-
Felix, min coola rumskamrat!
-
-
-
Pappa och småsyskonen kom på besök hemma hos mig och Signe hittade självklart sängen direkt!
-
-
Simon har fyra armar...
-
-
Det var fest och vi var... Svartklädda, typ. Vi såg fett coola ut iaf.
-
-
Suuuupercoola!
-
-
I Norge finns det troll. Coolt va?
-
-
Min lillasyster spelar en trombon. Visst är det så det heter? Hon ska bli musikern i vår familj. Det har jag bestämt!
-
-
Min lillebror fyllde år och jag gjorde en tårta till honom. Den var supermumsig!
-
-
Såhär ser min bror ut. Han är min absolut bästa bror och han är supergullig även fast han spenderar sina dagar med minecraft.

Musik

Kategori: Musik

Något som jag genom hela mitt liv älskat är musik. Rösterna som i början vaggade in mig i sömn, sedan fick mig att må bättre och sedan att hoppa omkring på ett sätt som skulle se otroligt konstigt ut utan musiken i högtalarna. Det är lite roligt egentligen, dans utan musiken. Man måste verkligen kunna röra sig ordentligt för att det ska se bra ut. Tänk er ett helt dansgolv som bara hoppar för hoppandets skull. Men tillbaka till min musik. För mig finns det nog ingen bättre känsla än de ögonblick när jag hittar nya låtar som låter precis rätt. En av dessa låtar är Someone like you av Adele. Det är något med hennes röst som ger mig rysningar genom hela kroppen. Ni vet, lite som när man tittar på idol och en riktigt, jävla äckelbra person kommer in och drar världens bästa sång. Utan några instrument, bara en underbar röst. Sådant får mig att känna mig som ett litet barn med stora ögon och ett varmt hjärta. Min favoritlåt just nu är väl kanske inte den typiska finsångarlåten, men den har ett sådant underbart beat att jag helt enkelt inte kan låta bli att lyssna på den på repeat.
-

Universitet

Kategori: BRA

Nu börjar det, helt otroligt nog, bli dags för mig att fundera ut vad jag ska söka till universitet. Hur ska jag kunna göra det? Jag har fram tills nu varit helt säker på att jag skulle söka biologi. Men nu har jag börjat ångra mig... Det finns så mycket som man måste veta. Typ vill man ha ett jobb där man är säker på att få jobb, hur mycket vill man ha som minsta lön och sånt. Fast det borde ju inte spela roll. Jag borde ju välja det som jag verkligen kommer vilja göra. Åh, varför ska man behöva växa? Livet skulle vara mycket roligare om man kunde låta någon annan ta alla stora beslut. Fast bara om man gillar besluten. Äsch, det löser sig nog. Annars får jag väl bara göra om och göra rätt.

Eddie Vedder

Kategori: Musik

Nu tycker jag att det har blivit dags för lite musiktips! Min favorit just nu är Eddie Vedder. Han sjunger som en gud och har gjort soundtracket till en väldigt bra film kallad into the wild. Gillar ni den där sortens musik som består av en gitarr och en röst kommer ni älska det här. Klicka på bilden så kommer ni till hans musik!

Lillebrors kalas

Kategori: BRA

Min lillebror fyller så mycket som elva år på torsdag. Detta har lett till en viss åldersnoja hos mig, för om han är så stor, vad är då inte jag? Men jag mår bra, och lite roligt är det faktiskt att det är så mycket som åtta år sen jag var tio. Och jag har levt i arton år!
-
Eftersom att jag älskar att baka och min lillebror måste firas med en ordentlig kaka undrar jag om ni har några roliga recept att bjuda på? Han säger maränger, men jag är öppen för allt. Till hans kalas funderar jag på att göra biskvier, mest för att det är så himla gott. Mmm, smörfyllning och seg mandelbotten... Mmmm....
-
-
Dom där hittade jag på google, mina kommer bli otroligt mycket finare. Hoppas jag på. Åh vad jag älskar att äta! Nu ska jag börja läsa min bok i Engelska litteratur, Robinson Crusoe, och känna mig allmänt dum för att jag förstår ungefär hälften av bokens text.