Händer inget, sen händer allt

Kategori: Allmänt

Jag gör inte så mycket av mitt liv. Jag festar hårt på helgerna, pluggar mindre hårt på vardagarna. Det finns inte så mycket intressant att skriva om, inte sånt som är menat för internet. Försöker planera ett nyår, men jag har ingen aning om vad som blir bäst. Tror att jag bokar in mig hos en av mina bästa kompisar och så får det bli så. Nu är det mindre än en månad kvar till jul och det gör mig väldigt glad och varm inombords. Imorgon ska jag gå på stan med mamma och Elsa och då ska jag försöka inhandla lite julpynt, för det finns inget som gör mig gladare än julafton. Woop di doo! Och ännu mer woop di doo över att min mamma kommer hit, för nu har jag inte träffat henne på jättelänge och det finns nog ingen människa jag gillar mer än henne. Så det så!
 
 
Snart får vi göra sushi tillsammans igen tycker jag, jag och mina forsmarkare. Ska nog försöka ta mig till Göteborg någon gång i vår, och träffa några av dom som gjort mitt liv så mycket bättre. 
 
So long, vi hörs inom en snar framtid!

Tisdag kväll

Kategori: Allmänt

Jag lyssnar på The Shins som är superbra och är soundtrack till en av de bättre filmer jag vet som heter Garden state. Se den! Jag fick alldeles nyss veta att jag blivit godkänd på min första tenta vilket jag självklart tycker är ganska så jätteskönt. Nu måste jag bara ta tag i mitt matteplugg eftersom att jag har en tenta i det på fredag. Förhoppningsvis det sista jag har att göra med matte förutom den kommande statistikkursen. Råkade köpa en till tröja i lördags. Den är supermysig och jag har på mig den typ hela tiden. Synd bara att det ska kosta pengar att köpa saker...
 

Söndagsunderhållning

Kategori: Allmänt