Ge mig sommarlov

Kategori: Allmänt

Idag är den sortens dag när jag mest känner mig likgiltig. Min ork finns inte riktigt där. Men ikväll ska jag och några andra till Mange för grill och filmkväll. Det kanske kommer bli lite bättre då. På tal om inget annat kommer jag nog vara hemma i Pengsjö i augusti. och kanske början av juli. Hoppas att många av er kommer vara där då!
 

Piercing

Kategori: Allmänt

Som vissa kanske la märke till i tidgare inlägg är jag nu piercinglös. Det var ett stort nederlag, för jag älskade den, men den vägrade läka och jag var trött på att ha en läpp som ständigt skavde. Det får väl bli en tatuering snart istället!
 

Nu åker jag hem

Kategori: Allmänt

Jag är helt slutkörd efter valborg och har tänkt belöna mig med en långhelg hemma i pengsjö. Hemlagad mat, familj och världens gulligaste hund. Woop woop!

Serier

Kategori: Allmänt

Jag har börjat inse att serier så smått börjat ta över mitt liv. Just nu streckkollar jag på parenthood, och när det är klart har jag planer på att börja kolla på suits. Mest för att titta på... kostymerna... Jag har börjat känna en enorm saknad av hund. Jag vet precis vilken ras jag vill ha. Welsh corgi pembroke, för de är så smarta, små på ett sött sätt och har världens gulligaste ben. Nu ska jag dra till Mange för grilkväll och sen vidare till nation om inte min förkylning bestämmer sig för att bli jobbig igen. Nu kör vi!
 
Dagens konst!

Vår

Kategori: Allmänt

Våren är här och sommaren närmar sig med stormsteg. Valborg är över för iår och jag har konsumerat alkohol och pizza konstant i två dagar. Min mage är som en uppsvälld ballong. Men solen lyser och mitt hår börjar bli allt blondare vilket jag ger tummen upp till! Skolan är lugn och snart är det bara floristiken kvar innan jag kan ta lov och åka hem till Pengsjö.