ÄNTLIGEN

Kategori: Allmänt

Jag har väntat så länge på att göra det här, och nu är det gjort! Jag känner mig fett nöjd även om det gör ont att prata och att le. Man skrattar alltid när man inte får göra det... Nu blir det glass och soppa i några dagar framöver!
 

Nation vs. klubb

Kategori: Allmänt

Igår var jag ute på allstar, en nyöppnad klubb här i Uppsala. Lokalen där klubben ligger är väl lite smått ökand för att vad som än startar där går i konkurs relativt fort. Vi får väl se hur det går den här gången, nu erbjuder dom ju lite annat än bara klubb. Dom har även sportbar och den där amerikanska maten som man helt enkelt inte kan motstå. Men som student kan jag säga att det tog emot att gå dit. Nationerna i Uppsala är både billigare och roligare om jag får säga mitt. Fast det är så skönt ibland, att gå till klubbar där man kan vara relativt säker på att man inte kommer träffa någon igen, och bara fuldansa hela natten. Jag fick dock en liten chock när jag beställde en vodka redbull och fick betala 98 kr. Man blir lite glömsk när man betalar nationspriser. Eftersom att Filip i min klass fixat VIP-biljetter, vilket innebar gratis mat och dricka mellan åtta och nio så blev det en helt okej kväll. 
Fabulous!

Spirit

Kategori: Allmänt

Det finns en tecknad film som jag nog alltid kommer tycka är lite bättre än alla andra, och det är Spirit. Den har ju verkligen allt. Hästar. Och bra musik. Woop woop! Nu hittade jag soundtracket på spotify. Dagens soundtrack till kemipluggande: 
 
 Nu har jag klarat av två kurser på universitetet, och har förhoppningsvis klarat den tredje fredag nästa vecka. Sen är det bara två kurser kvar på den här terminen så är jag äntligen klar med 1/6 av den här linjen!
 

Musiktips, hemlisar och opponering

Kategori: Allmänt

För det första: Jag har på senare tid insett att när man inte är tillsammans med någon får man en massa tid över där man sitter och funderar en massa. Istället för att fundera skulle jag vilja ha bra musik att lyssna på! Så skicka tips till mig tycker ja', de skulle göra mig gla'. Eller något åt det hållet. 
 
Idag var jag på stan och råkade köpa ett par nya jeans, ett par sprillans träningsbyxor, snyggt värre, och la ut 100 kr på något som jag kommer att ha införskaffat den 25 januari. Tills dess tänker jag inte säga så mycket mer om det. Förutom att jag är jätteglad att jag äntligen tagit det här beslutet! På tal om annat så har mina nya träningsbyxor en ficka på rumpan. Jag är väldigt fundersam över detta...
 
 
Lägger upp en bild så att ni inte glömmer hur jag ser ut. Inte alls för att jag är så väldigt egenkär.