The dangerous summer

Kategori: BRABLÄ

Är på äckligt dåligt humör. Tappat bort min jävla mobil som får mig att vilja svära sönder världen. Orkar fan inte vara utan min älskade mobil. Tröstar mig med att jag har min dator nu iaf. Vad skulle jag gjort annars?? Spelar burnout som är så äckligt roligt, lyssnar på ett band som kommer till PaL och saknar någon som jag snart kommer träffa. Den saknaden är nästan alltid där. Men det är en saknad som gör mig glad för jag vet att jag inte är den enda som saknar. Livet är allt bra, även om jag låtsas som att det inte är det just nu. Ska lyssna på lite rock'n'roll och känna mig jävligt cool även fast jag inte kan stava.
Fin bild från tidigare forsmarkstider. Jag älskar den här skolan och vad den gjort med mitt liv, men ibland kan jag inte låta bli att undra hur mina betyg sett ut som jag stannat hemma. Jaja, jag får väl ta det negativa med det positiva, liksom. Life goes on, är något jag lärt mig. Problem löser sig alltid, även om jag har en tendens att stressa över varje liten detalj.

Circle Circle Dot Dot

Kategori: BRA

När andra tittar på hockey tittar jag på Morden I midsummer. Sport är.. överdrivet... Bra musik is all that i need. Och lite fina sms och nattliga konversationer som gör mig lite varmare inombords. Snart är det lördag. Snart är det tre dagar av film och det som jag saknat hela jävla lovet. Att sakna gör bara ont. Varför är umeå så himla långt bort från alla?
Vågar jag ha den där bilden som användarbil på facebook? Jag ser ju lite freaky ut.. Men det är väl bara trevligt, eheheh... Är iaf från nyår, som var fett nice. Att bara ha kontakt med sina vänner ibland kanske är hemskt, men fan vad härligt det är att träffa dom igen då! Emma och Fredrik, ni vet att ni saknas även om jag inte alltid visar det.

2011 är ett nytt år

Kategori: Allmänt

Lyssnar på världens finaste låt som jag hittade idag. Känner mig feg, för jag vågar inte säga det som jag verkligen vill säga. Får sms men vågar aldrig vara den första att smsa. Även fast jag vet att det kommer gå ändå. Måste våga lite mer här i livet!
.
Nyår spenderades med Emma, Fredrik och David. Det var fint med en hypad Fredrik och ett snabbt samtal som faktiskt gjorde mig glad även fast jag är livrädd för att prata i telefon. Någon jag också måste bli av med. Sen så åt vi kakor och chips till frukost, inte helt fel... Kom hem och har suttit framför datorn i stort sett hela dan. Att det är ett nytt år känns inte. Allt är som vanligt, vilket kanske inte är helt förvånande. Har väl bara börjat växa upp, eller nåt.