Forsmarkskramp

Kategori: Allmänt

Jag saknar mitt forsmark. Önskar att jag tagit tillvara på tiden där bättre! Men imorgon ska jag i alla fall få träffa dessa tre. Vi ska baka kakor och titta på film. Awsome! Det var ett tag sedan vi hade våra underbara söndagsmiddagar, så det här får väl vara en liten kompensation. Och fler gånger ska det bli!
 
 
 

Ett år sedan

Kategori: Allmänt

Jag har spenderat delar av kvällen med att titta på gamla bilder från min bästa resa någonsin. Två veckor i ett paradis med sandstränder och höghus. Åh vad jag längtar tillbaka! Min familj är ju också den bästa familj man kan ha, så det gör ju saken lite bättre. 
 
 

Långhelg

Kategori: Allmänt

Nu är tentan klar och jag kan andas ut i ungefär en dag innan jag måste ta tag i matteplugget. Varför kan inte ni människor flytta lite närmare Uppsala? Jag vill ha lite folk som känner mig sådär som jag faktiskt är! Komsikomsi, min lägenhet är alltid öppen för besökare!
 
Jag firade tentan med att köpa en supersnygg sjal och en supersnygg tröja. Självförtroendet är i alla fall på topp och jag passar på att njuta av det.
 
 
En tröja a lá Sofia-style!

Skola? Nej tack!

Kategori: Allmänt

Om en vecka har jag tenta och känner allt mer att jag är supertrött på att plugga. Kom på att jag borde åka ut i  världen och ha roligt istället. Någon som vill dra med och backpacka i Asien? Jag funderar starkt på att bara skita i allt och bara dra.
 

Hål i läppen

Kategori: Utseende

Jag funderar starkt på att ta hål i min underläpp på höger sida. Vad tycker ni om den idén?

Nu är det fest!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ut och festa. Woop woop!
 
 

Pubrunda

Kategori: Allmänt

I fredags var vi på pubrunda med klassen. Jag har inte lärt mig att dricka än och gjorde något, än en gång, som jag aldrig trodde jag skulle göra. I somras var det nakenbad, nu var det något annat. Jag tror att jag behöver lära mig lite självförhållning.

Flogstas finest

Kategori: Allmänt

Inatt vaknade jag av att det stod fyra poliser och diskuterade högljutt utanför min lägenhet. Yes tänkte jag. Äntligen lite action! Gick ut i lägenheten som var rökfylld. Superkul! Väckte en yrvaken syster som fundersamt tittade på mig och nog trodde att jag skämtade när jag sa att det brann i huset. Som tur var det bara någon rolig person som tänt på anslagstavlan i vår uppgång. Äsch tänker jag, jag verkar ju dras till kriminella dessa dagar. Live with the punches och somna om. Men min kropp verkade inte riktigt vilja gå med på det. Två timmar senare, ungefär samtidigt som solen började visa sig, somnade jag. Gud vad glad jag blev när jag blev väckt av mitt alarm!
 
 
Jisses vilken bra dag! Som ur är har vi nästan bara halvdagar den här veckan. Det ser jag fram emot, lediga eftermiddagar är aldrig fel. Fast det innebär ju också att jag nog kommer behöva lägga ner lite mer tid på plugg... Men det är ett senare problem, ha det gött så hörs vi snart igen!