YAY

Kategori: Allmänt

Om nio dagar fyller jag år, och om tio dagar kommer jag hem. Hem. Konstig tanke det där alltså. Forsmarks känns lite som hem nu faktiskt. Tanken på att komma hem till pengsjö... Ojojoj. Men på lördag är de som vill välkommna hem till mig, och då blir det väl kanske lite grillning och sådant som jag oftast brukar bjuda på när jag fyller år.

Nollning

Kategori: Allmänt

Snart är nollningen slut, fyfan vad skönt. Ikväll blir det nollningsfest, och vi får väl se hur det går. Är lite full med ånger, men vafan. Man lever bara en gång och dumma beslut kommer man alltid ta. Jag är iaf skitsnygg och ska dansa som en galning ikväll.

Fredag

Kategori: BRA

Efter en väldigt glädjande natt(kanske lite för mycket, det har bara gått två veckor) så är mitt humör ännu mer på topp! Fattar inte att jag har en sån tur som jag har. Bara skolan går bra så kommer jag trivas som en fisk i vatten, hoho.Mitt självförtroende är också på topp. Känns lite som att jag faktiskt ser helt okej ut, och är helt okej trevlig. Sådetså!

HALLLÅÅÅÅÅÅ VÄÄÄRLDEN

Kategori: BRA

Hej alla älskade människor som jag knappt pratar med. Saknar er så mycket, men inser också att det här beslutet, att flytta hit till forsmark, är det bästa beslut jag någonsin tagit. Har aldrig känt mig så fri, här kan jag vara den jag verkligen vill vara, få tusen vänner och bara trivas.
Men jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera alla, så jag tänkte mig nu skriva ner lite tankar om veckorna som gått.
Första lördagen kom jag hit och fick nycklarna till mitt rum. Kände mig lagomt suermogen då kan jag ju säga! Egna nycklar, för första gången i hela mitt liv. Till mitt rum, som bara jag har rätt till. JAG. Kände mig lite som en alldeles egen person för första gången i hela mitt liv.
Lördag kväll, natt och söndag morgon spenderades i uppsala. Hann som aldrig bli nervös. Inte förns min kära mamma åkte hem. Då kände jag lite ånger, en ånger som följde mig nästan hela veckan ut. Men allt blir bara bättre för varje dag som går. Det är helt underbart. Har blivit vän med så många, och ingen behandlar andra dåligt. Det är nästan lite för bra för att vara sant. Men det kommer väl. Jag har bara varit här i två veckor. (Och om två veckor fyller jag år, och då kommer jag hem!)
Det skönaste är att man umgås med både treor och tvåor, tjejer som killar. Allt på ett sätt som jag aldrig riktigt varit van vid förut. Men det vänjer man sig fort vid!
Mitt rum ligger på våning ett av två, och om jag går ut ur mitt rum kommer jag rakt in i köket. AWSOME, jag vet. Mitt rum är av det större slaget, jag ryms som bara den och lite till i det. Andra har fått bara LIIITE mindre rum, haha. Men tydligen är det något som man unnas om man kommer långt bortifrån! På min våning är det inte så mycket liv, vill man vara social får man röra sig upp. Detta innebar i början att jag som är lite smått blyg fastnade i mitt rum, men det löste sig allteftersom skolan tog fart. Lärarna har hittils varit helt underbara. Inser redan nu att jag kommer behöver plugga en hel del, något som jag faktiskt inte har så mycket emot. Skolan har aldrig varit något som jag inte gillat.
Har börjat inse lite vilka som är mina verkliga vänner därhemma när jag ser hur bra folk faktiskt kan vara. På något sätt är det lite som ett töcken har släppt, ett töcken som jag aldrig förr vetat existerat. Jag visste inte att man kunde ha det såhär bra, och därför har jag trott att jag varit nöjd.
Saknar emelie som en tok. Fy vad du är bra, ska du veta! Önskar ibland att du var här, men sen kommer jag ihåg hur alla alltid gillar dig mer än mig, så nej tack. Du får bara ta och masa dig hit ner någon helg och vara bästaste dig här en liten KORT stund. Sen så kommer jag hem om två veckor, och då tänkte jag bjuda lite människor och fira min födelsedag. Kanske gå lite på bio!
Ojoj, nu ska jag ju faktiskt hinna se en liten stund på film innan jag somnar också. Nollning denna vecka, vilket hittills inneburit INTE så mycket sömn, om jag säger så. Ha det bra allihopa underbara!

Forsmark

Kategori: BRA

OJOJ, nu har jag börjat på forsmark. Dagarna kantas av dålig mat, trevligt folk och uppochnerhumör. Här går människor av alla de slag, men man hänger med de flesta. Jag har fortfarande inte blivit sådär arg och irriterad, kanske behövde jag bara förändring. Jag stur över mitt liv nu, på ett helt annat sätt. Kanske inte så bra när det kommer till mat, men det är sjukligt nice att bara kunna lägga sig i ett eget rum ibland och bara vara på ett sätt som jag aldrig kunnat vara förut.

Magontet som jag trodde att jag skulle slippa

Kategori: BRABLÄ

Dom flesta av er vet att jag ska byta skola, och det snart. Om mindre än en vecka sitter jag i ett rum långt hemifrån med en massa människor som jag inte känner. Nu börjar rädslan smyga sig på. Tänk om ingen gillar mig? Tänk om alla andra har roligt, och jag bara sitter i mitt rum och inte vågar komma ut? Tänk om alla andra är tusen gånger smartare än mig och får mvg bara dom knäpper med fingrarna?
Men det löser sig nog. Annars får jag komma tillbaka med svansen mellan benen och snällt infinna mig i min klass igen. Jag vill inte. Åh herregud varför tog jag ett så förhastat beslut? Men om det går bra kommer det vara så mycket bättre, om jag lyckas med att få folk att gilla mig kommer jag kanske må lite bättre än vad jag gjort under året som gått. Inte för att jag mått dåligt, men jag har inte heller mått bra.