Sofi need a ladder

Kategori: Musik

Mmmmm, det här är bra musik. SVÅRT att slå, yao.
-

Skogstibble

Kategori: BRA

I tisdags åkte jag och min mentorsgrupp till skogstibble. Det innebar en 2 timmar lång bilresa till ett ställa som.. eh.. inte var det största i hela världen, om man säger så. Men det var roligt med Felix goda humör och en avslutning med bowling. Vi har ju också världens bästa mentor, Linda, som gick med på att låta Pernilla få sin dröm i uppfyllelse.
-
-
-
Det där är Felix. Jag ska bo med honom nästa år, för han är supersnäll och trevlig. (Och nittiofemma, mohahah) Jag ska bo med Carro också, vi tre ska ha den allra superbästa lägenheten nästa år.

Sunshine and lollipops

Kategori: Allmänt

Ibland så regnar det.
-
-
Sen så gör det inte det längre.
-
-
Det kanske inte är så intressant, men det är roligt att ta kort.

Kontrasterna

Kategori: BRA

Har upptäckt att man kan leka lite med de bilder man tagit. ÄLskar att ha en kamera som faktiskt tar bra bilder även om man zoomar in och går så nära som möjligt. Me like!
-
-
Vi på forsmarks skola befinner oss fortfarande i förskolan, iaf mentalt. Ett litet bevis på detta är den fina kinderäggshyllan som vi har i kök awsome. Vi har fyra olika kök, och vårat är det bästa. Det finns tex ett kök som heter skabbköket... Vår benämning är minst sagt liiite finare. Även om jag just kom på det själv. Snart kommer alla kalla vårt kök för det. Jepp. Absolut.

Vampire diaries in my heart

Kategori: BRA

Spenderar dagarna med puffing the dragon, långa mornar med världens bästa pojkvän och öppet hus på den bästa skolan jag vet. Insparken i höst ska bli så himla rolig, HÄMD HÄMND HÄMD!
Hår införskaffat en ny kamera, så nu blir det faktiskt snygga egobilder! Förhoppningsvis kommer min blogg bli liiite roligare att följa då den kommer bestå av mer än bilder på tråkigheter och deppiga inlägg. Men jag har lovat det ett antal gånger förut också.
Har ju inte skrivit något efter egyptenresan som var supermysig med släkten! Vill bara påpeka att bättre kusiner finns det nog inte! Blev förstås några jobbiga ögonblick med maneter som var som geleklumpar i vattnet och en oerhörd saknad av Gustav. Men jag köpte iaf denna enormt snygga ring!