Leap year

Kategori: Film

HIHIHIHIHIH. Jag tycker om långa män med fint skägg. Haha, den där meningen låter så himla fel, men åh. Här har ni en man som jag ALDRIG skulle tacka nej till:
Glad idag. Solat i 3 timmar, lyssnar på fin musik och ska snart på middag hos vänner till mamma. Forsmark har öppet hus idag men jag är nog mest bara glad att jag inte åkte dit ensam, hade varit alldeles för jobbigt. Får ju se allt i höst!
Nu när jag kommit in på forsmark kan jag ju passa på att säga till er nära vänner, ni vet vilka ni är, boka in den sista veckan på lovet! Under några dagar ska vi bara ha det mys. Jag kommer sakna många, fler än vad jag trodde från början. Har fått fler vänner efter att jag bestämt mig för att flytta vilket är oerhört dumt.
Kommer sakna Amanda mest av alla, såklart. Kommer sakna mina små samtal med Emelie, vi träffas ju nästan bara via skolan. Jag kommer att sakna att vara en jävla idiot mot Fredrik som bara ler och låtsas som ingenting för han vet att jag är inte hemsk, inte egentligen. Kommer sakna de fina flickorna som jag lärt känna ännu bättre efter att vi alla börjat på lilja.
Kommer gråta som en idiot när jag åker. Mest för att jag äntligen kommit nära min bästa kompis igen. Men jag har en hel sommar att njuta av före jag åker!  Och tre veckor kommer jag vara hemma, så nu får ni passa på att njuta av mig medans jag fortfarande finns kvar! :)

Töjare

Kategori: Utseende

VILL TÖJA MER! Mitt dumma öra sprack ju igår, så nu håller jag på och väntar på att det ska läka så att jag kan börja töja upp det igen. Tråkigt med det här ju!
Och OJ nu hittade jag skivor som John Travolta släppt i sina unga dar. Haha, åh vad jag älskade honom när jag var liten! Grease var nog den första filmen jag blev kär i.

White blank page

Kategori: Musik

Mumford & Sons – White Blank Page
Lyssnar på finfin musik och är lite smått irriterad på allt. Klippte mig idag. Även om det blev finare kommer ingen se skillnad. 370 spänn åt helvete. Men musiken tröstar mig. Tanken på att nästa vecka är det pappa, sen är det kulturnatta, och sen är det yran gör allt lite lättare. VG+ på ett matteprov och MVG på ett svenskaprov var inte heller helt fel. Har väl kanske inget att klaga över i guess. Skulle kunna dra skilsmässo-barn pappa i norge-kortet men det sparar vi till en annan kväll.
Men lite glad är jag. Ser fram emot att få se Amandas modevisning, ser fram emot att få träffa pappas nya hund, ser fram emot att få veta hur det gått på nationella, ser fram emot sommaren, ser fram emot kusiner och forsmark.

Frisyr

Kategori: Utseende

HJÄLP MIG.

HIHIHIH

Kategori: Allmänt

VIRUUUUS

Kategori: BLÄ

INGET kan slå ner mig.
GAH.
INGET.
Men ÅH.
SATAN.
Så går man och får ett SKITIRRITERANDE virus på datorn. Tur nog är man inte kusin som klickar ja på allt. Fattade att det var något skumt när ett virusprogram poppade upp från ingenstans och ville att jag skulle betala. Och fortsatte att poppa upp. Men har jag tur har jag fått bort den nu.
Går man teknik så gör man!

Wonderin

Kategori: Musik

Say what?

Kategori: Allmänt

Hur kan jag få fler besökare till den här än min andra blogg på typ tre dar? Och jag gör inte ens reklam för den här! It's all so konstigt.

Devil on my shoulder

Kategori: BRABLÄ

Förut var jag arg. Nu är jag lite mindre arg. Dumma människor som inte bryr sig om känslor, sånt stör jag mig på. VÄLDIGT mycket. Hej, jag finns. Titta på mig. Mer. Mer. Mer. Men jag är bara självisk och dum. Såklart att de som är dumma egentligen bara lider själva. Någon hemskt har säkert hänt. SÄKERT. Som alla andra dagar i veckan.
Fast jag är ändå glad. Fysiken har löst sig och vi får goda biffar till middag(MAT är mitt LIV). Läser lite FML för att det är roligt. Nästa vecka åker jag till pappa. Där finns en ny hund, som förhoppningsvis faktiskt kommer bli normal.
Men hej, jag har vänner. Som min mamma sa, i alla sorts läger. Jag har en bästavän och flera nära vänner. HIHIIHIHI. Jag är bäst. Och snygg. Men som Cox säger, när man är nöjd med sig själv är det kört.

Turn your back

Kategori: BRA

Jag gillar fysik igen.
Tack gode gud.

Numbers

Kategori: BLÄ

JÄVLA HELVETES CPSATAN JAG VILL DÖDA NÅGON OCH HOPPAS ATT DET ALDRIG MER KOMMER SKE MIG! JAG HATAR ALLT.
Fysiken är som en olöslig formel som vägrar låta mig förstå. Jag förstår verkligen inte. Det händer mig nästan aldrig. Jag brukar kunna lösa det. Alltid. Grät lite. Snabbt. Nu sitter väl alla som läser det här och tycker att jag är en idiot som inte vet vad problem är. Att jag överreagerar. He, jo visst. Lev en stund i min familj med översmarta människor så kommer ni förstå. En kusin som läser fysik i cambridge, en kusin som fått mvg i allt förutom ett ämne på gymnasiet, hittills, systrar som läser till tandläkare och biokemister. Jag hatar det här. Jag hatar att jag tar för givet att jag är smart när jag egentligen bara är som alla andra.
Men nu känns det lite bättre. Jag får ge vika för min stolthet och bara be om hjälp. Skit i om det sänker mitt betyg. Förhoppningsvis är jag fortfarande smart nog för forsmark. Men tänk om inte? Jag hatar press.
Gråten finns fortfarande kvar, men inte riktigt lika mycket. Det är tur att jag kan skrika på min mamma. Hon vet att jag älskar henne ändå.

Trötthet

Kategori: BRABLÄ

Borde sova. Borde mycket. Förändringarna i mitt liv är så många. Jag har äntligen börjat hitta min väg. Just nu, när jag verkligen inte vill. Forsmark skulle ju vara det som förfyllde mitt liv. Tolka mig inte fel, jag kommer fortfarande åka dit. Men det kommer vara mycket svårare att lämna alla nu, nu när jag faktiskt känner att folk uppskattar min närvaro på ett sätt som ingen gjort tidigare.
Spenderade valborg med bästa vän och andra trevliga människor. Insåg hur bra man faktiskt kan ha. Även om jag mest sitter tyst och lyssnar.
Den här bloggen handlar inte så mycket om att bevisa mig för andra som det handlar om att få skriva av sig. Jag har stängt allt inne alldeles för länge.
Saknar vissa gamla vänner, men inte många. De flesta klarar jag inte av längre. Det är som att någon sitter i mitt huvud och säger åt mig att hata de som visar att de uppskattar mig. Och jag lyssnar. Jag har ju mina älskade kusiner och mina vänner som förstår mig och inte bara går mig på nerverna.
Om du klickar på den där oerhört fina bilden kommer du få höra en massa fin musik. Och kanske den bästa låt jag någonsin hört kallad Give a little love.