Weeds

Kategori: Allmänt

Jag har upptäckt weeds. En underbart bra serie som tar upp all min lediga tid när jag inte pluggar. Starka kvinnor som lyckas ta sig ur knepiga situationer gång på gång är ganska så bra. Speciellt när dom gör det på ett roligt sätt.

Idag fick jag veta att jag klarat växtbiologi vilket var som en stor lättnad. Det ska jag leva på ett tag. Och jag har fått mina nya glasögon, och stortrivs i dom. Det är så underbart skönt att få lite förändring då och då!



Efterjulkoma

Kategori: Allmänt

Julen har kommit och gått och nu är det påsken som man får ha att se fram emot. Jag känner mig alltmer utvilad, men den känslan fanns inte första dagarna när skolan började igen. Jagvillhalov-paniken satte in ordentligt och jag spendera så mycket tid som möjligt med klasskompisarna för att slippa tänka på det. Sen så gör det inte lättare att jag har ett distans-förhållande med pojkvännen. För två år sen trodde jag aldrig att jag skulle klara det här, men nu ser jag det som vardag. Att tänka på att jag då inte ens klarade en kväll från honom ger mig minst sagt lite perspektiv. Man klarar det mesta bara man verkligen försöker!
 
Det blir inte uppdatering här så ofta, skulle gissa på att det knappt finns några läsare kvar och det känns så tråkigt att lägga upp inlägg utan bilder. Så jag får väl ta och bjuda på en liten bild...