World of Nerds

Kategori: BRA

Det är lördag morgon och jag är uppe alldeles för tidigt. Men det är väl så det kommer vara nu. Skolan har börjat och jag är sämst på att ställa om mitt dygn. Tillbaka till sena kvällar och tidiga morgnar. Hela veckan har planen varit att somna tidigt. Hurr många gånger har jag lyckats med det? Ingen. Suck. Men jag klarar mig. Även om jag inte ens kommer få sova ut på söndag. Sadface.
-
Ska nörda lite nu, har upptäckt att det är superkul att spela. Im lovin it. Undrar om jag kommer bli en av dem som lägger ner en massa pengar på onödiga saker? Vänta lite, det är jag nog redan...
-

You always make me smile

Kategori: Musik

Hur mycket upp och ner det än går i mitt liv har jag det underbart när det är toppen. Haha, det har väl kanske alla. När jag är på så här bra humör gillar jag att hitta nya underbara supermyslåtar.
-
I don’t know why I love you.
I just know I can’t stop thinking of you
OH WAIT oh oh oh oh oh
It’s cause you make me smile
oh oh oh oh oh
You always make me smile
-

Cannonball

Kategori: BRA

Sitter i mitt nya rum och lyssnar på deppmusik, utan att vara riktigt depp. Är avundsjuk på tvåorna som har ett helt år av roligheter på sig. Men vet ni, det har faktiskt jag också! Det finns så mycket bra som kommer hända iår. Klart det kommer hända mycket skit också, men det är bara för att jag är så extremt bra på att skapa problem där dom inte finns. Jag har det bra, jag har det kanske bäst.
-
Vill iaf påpeka att Damien Rice är underbart fin. Ett litet tips till alla er som kanske inte hört honom. Min dina syster Elsa fick mig att lyssna på honom från början, hon är ju som lite av en idol för mig. Hon är supercool helt enkelt. Nu bor hon i Singapore och lever livet där. Jag vill leva som henne, det vill jag. Fast jag är tyvärr inte lika modig som henne, för mig räcker det med forsmark. I alla fall för nu. Snart så kanske jag också är där!
-
-

I wish i could be it all for you

Kategori: BLÄ

Nu gör det ont igen.
-

Changed the way you kissed me

Kategori: BRA

Har ett sommarlov. Snart är det slut, och som med allt annat bra jag har som jag vet ska försvinna har jag bara ångest över att det snart är slut istället för att njuta. Men lite njuter jag. Vinner kexchoklad, tappar kexchoklad, varit på festival, bråkat på riktigt, löst ett bråk på riktigt, badat, insett saker, ätit polkagrisar, ätit ALLDELES för mycket och saknat så hårt att jag trodde att jag skulle gå av. Men det gjorde jag inte.
-
-
-