Studenten och balen

Kategori: Allmänt

Jag kom just på att jag inte skrivit någonting om den oerhört fina balen jag hade och min student. Nu när jag är Norge har jag absolut tid att skriva, så varför inte nu? Bättre sent än aldrig, eller hur?
 
 
Balen var jättefin, även om den här bilden kanske inte speglar min vackraste sida... Gustav var klädd i en frack från 1930, och även om det kanske inte var den tidsperioden Mr Darcy levde räckte det för att jag skulle få en kväll som tagen ur en Jane Austen novell. Fast utan allt drama, om man liksom bara hoppar till slutet. Jag dansade till och med findans som jag brukar kalla det, fast jag tyckte det var superpinsamt. Min taktkänsla är inte direkt den bästa, det var inte jag utan Gustav som fick ont i fötterna den kvällen om man säger så.
 
 
Kvällen gick mycket fortare än vad jag trodde, med mingel, tre timmars middag med oerhört god mat och sedan dans tills bussarna gick hem. Jag är glad att jag valde Forsmark, för det har gett mig så mycket.
 
Dagen efter var det dags för vår efterlängtade student. Jag trodde knappt att jag var tillräckligt gammal för att faktiskt göra det, men helt plötsligt satt vi där i kyrkan med studentmössorna på. 
 
 
Nu har jag tagit studenten och känner mig inte alls särskilt mycket annorlunda. Nu beger jag mig mot universitetet och allt som väntar mig där. Jag börjar med tre års biologi så får vi se vart livet tar mig sen!
 
Fotograf: Elina Meuller, http://www.meullerphoto.com
 

Sommar

Kategori: BRA

Spenderar sommardagarna hos pappa med fjäll, fiske och bad. Jag förbereder mig inför tre år på SLU där jag ska plugga biologi. Ska bli väldigt roligt att få se hur livet på universitet kommer bli, men främst hur i hela friden jag någonsin ska lyckas få ett jobb med den utbildningen... Men jag är glad över att några norrlänningar förhoppningsvis kommer ta sig söderut snart, och de som inte gör det får helt enkelt komma och hälsa på mig i min lägenhet som jag ska flytta in i i september. Min syster bor redan där, och tillsammans ska vi röja sönder Uppsala!