Påsklov

Kategori: Allmänt

Tentan är skriven, jag har en snus under läppen och igår klippte jag mig. Nu ska jag vara nöjd resten av kvällen, sen ska jag stressa över mattetentan som väntar. 
 
 

Pluggar, längtar, påååskhelg

Kategori: Allmänt

Just nu går jag en kurs som heter organismvärlden. Som vanligt tog jag det oerhört begrundade och smarta valet att festa hårt i tre veckor och sedan panikplugga i en. Så får man ju mest roligt ut av livet! Just nu sitter jag och försöker banka in alla roliga evolutionära nyheter med alla levande organismer. Fråga mig vad som helst om något som innehåller flera celler. Min lärare förväntar sig att jag ska kunna svara. Ha, ha! Tji fick han. 
 
 
 
Världens snyggaste systrar hänger på skype. Snart är supertrion återförenade. Obligatorisk påsk med en hel drös kusiner. Och ett väldigt efterlängtat lov. Jag kanske inte riktigt kommer kunna ta något eftersom att en omtenta i matte stundar, men jag ska njuta ändå. Håll tummen för mig den 10/4! 

Sofia <3 Jannike och Erik

Kategori: Allmänt

Jag har sett vartenda avsnitt av farmen och JÄKLAR nu är det nära slutet. Och gissa vilka som står i final?? De bästa! Dumma stefan åkte äntligen ut.
 
 
SÅ glad blev jag av att få veta det. Jag har även ett socialt liv, även om det är svårt att tro på. Idag har några av tjejerna i klassen kommit över och vi bakade kaka tillsammans, för Filip "Haffarn" Ånöstam fyller systemet imorgon. Vi förberedde även vår redovisning av tagghudingar. Visste ni att sjögurkor kan spotta ut alla sina inälvor+gift när ett rovdjur skrämmer dem? Fett coolt tycker jag. Den intre biologen växer sig större inom mig. Snart har jag bara fjällräven på mig och bor i ett tält i nån urskog. 

Klassen

Kategori: Allmänt

Ni har fått se oerhört lite av min klass, ingenting skulle jag nog faktiskt säga. Så här kommer lite bilder från en klassisk fest med min underbara, bästaste klass:
 

 

Melankoli

Kategori: Allmänt

Min helg har varit fylld av sorgliga filmer och musik. Tittade på mello helt ensam och det kändes nästan lika sorgligt som slutet på End of watch, men sen så ryckte jag upp mig och peppar inför nästa helg. Nu kommer en vecka fylld av organismvärlden och grupparbete om en djurgrupp. Helt okej att gå på universitetet nu faktiskt.
 
 
 
Om ni klickar på den där bilden kommer ni få vara med om en musikalisk orgasm. Oh yeah.

Byte till ring

Kategori: Allmänt

Min piercing har på de senare veckorna blivit lite svullen på insidan, under plattan. Igår gick jag för att kolla så att allt var okej hos Darkwell, piercingstudion som jag gått till här i Uppsala. Han som piercat mig tyckte att jag skulle byta till ring vilket gjorde mig överlycklig, jag har väntat och räknat veckorna på att få göra det. Egentligen ska man vänta 8-10 veckor men för mig blev det bara fem. 
 
 
Glad men sliten tjej, igår var det fest med klassen och efterfest hos Amandas underhållande vän Robert. Absint är inte att leka med...