Livet är braaaaaaaaaaa

Kategori: BRA

Åh nu händer det grejer... Sista veckan innan lovet var nog den mest händelserika i hela mitt liv. Känns det som, iaf. Skrev två prov de sista dagarna, fick äntligen min första kyss av den där pojken som jag gått och gillat i typ en evighet. Vilket var ganska så awsome, om jag får säga det själv. Firat julafton med familjen, men det var inte alls som förut. Hela nykär-grejen tog liksom bort hela julafton-känslan. Så det finns lite negativa saker med sånt också. (Fast inte så mycket...)
.
Mest av allt finns det en person som jag faktiskt verkligen vill prata med nu men inte gör det för det skulle typ.. såra min stolthet, eller nåt. Så om du sitter därute och undrar varför jag, som brukade vara bästa vän med dig, kom till dig med alla mina problem och har dig att tacka för, tjaa, att jag förändrades till den jag är, inte pratar med dig, så strunta i mig. Vi kommer nog aldrig mer bli det vi var, men jag tror det är okej. Vi behöver inte varandra längre.
.
Bildlöst inlägg, men ni får leva med det. Saknar ni mig läser ni ändå, och det är ni som spelar roll.

Usch och blä

Kategori: BLÄ

Måste åka buss hela vägen hem till pengsjö. Blä. Orkar verkligen inte. Eller jo, för jag saknar mamma och syster, men fortfarande. BLÄ. Kommer smsterra typ alla jag känner. Mohahaha!