Snö...

Kategori: Allmänt

... varför får inte jag någon sådan? 

Plugg plugg plugg

Kategori: Allmänt

Pluggandet är igång igen. Det är jätteskönt att ha indelade kurser såhär på universitetet, att slippa så som många andra har och få gigantiska tentor på slutet av en termin. Men ibland så är det riktigt drygt att ha 5p-tentor nästan hela tiden. Nu är det mikrobiologi som jag förösker banka in i huvudet, och det går väl sådär. Jag kan inte riktigt hitta intresset för energimetabolism just nu. Att jag har en irriterande förkylning som vägrar ge upp gör det hela lite värre. Dock så försöker jag hålla mig positiv, det gör ju saker lite enklare. Man lär sig så mycket bättre när man är glad!
 
Jag kan tyvärr inte hitta sladden till min digitalkamera, så jag bjuder på en bild från jag red på islandshäst. 
 
 
 
 

Ryan Gosling OCH Will Ferrell

Kategori: Allmänt

 

Vart tar tiden vägen?

Kategori: Allmänt

Jag förstår ingenting, men plötsligt så har vi tagit oss hela vägen till oktober. Allmänkemin gick inte vägen, men den tar jag nästa gång.Förra måndagen skrev jag biokemin, och den fick jag godkänt på vilket kändes superbra. Inga mer omtentor, det är mitt nya mål! På lördag så är det dags för min 20årsfest. Jag kände för att bjuda alla jag kände, som befinner sig i Uppsalatrakterna åtminstonde. Så vi får se hur det går i vår lilla lägenhet. Finns det stjärterum finns det hjärterum!
 
För några veckor sedan fyllde lilla jag 20 och är med andra ord vuxen på riktigt nu. Shieeet. Jag fick en digitalkamera av bästa mamma, och en supersnygg dunjacka av pappa. Så nu slipper jag frysa och glömma fina ögonblick. Tur att man har så bra föräldrar!
 
 
 
En skelögd eskimo, åh det är ju allt jag någonsin velat vara! Slängde in en bild på hur jag bor med kära syster, det är ju något kanske kan vara kul sådär för er som inte har denblekaste. Jag delar alltså på en trea med Elsa, och våra rum är det ingen ide att lägga upp bilder på. Dom är inte så.. städade...  Ha det nice så hörs vi om en sisådär evighet igen.