Hon är bäääst

Kategori: Allmänt

Vet ni vem jag saknar? Världens finaste Emelie! Vår vänskap mår BÄST av att vi inte träffas för ofta, haha, och nu ska jag fixa så att hon kommer ner hit snart för jag saknar henne. Det har jag redan skrivit va? Jag är superpepp just nu, för jag lyssnar på maskinen. Har skrivit en hel del på datalogin och tänker skriva klart resten imorgon. Ska snart skicka in labbrapporten, om jag vågar. Fick VG på en kemiprov idag och det var inte alls roligt. Alla här är supersmarta. Men jag får helt enkelt känna mig nöjd med det JAG klarar av, och plugga mer till nästa prov. Och ställa frågor när jag inte fattar, för lärarna blir faktiskt inte arga om man vill veta mer.

FINfint

Kategori: BRA

Sena nätter, inget plugg, massa glass och skratt är vad som fyller mina dagar. Livet är helt jävla underbart, och jag älskar det. Har fått sådär bra kontakt med en massa människor, på ett sätt som jag aldrig fått förut. Lovar Emelie att jag ska ringa henne minst en gång i veckan, och det ska jag banne mig också. ÄVEN om det bara blir ett litet hej. Jag behöver någon nära utanför som jag kan berätta allt för. Beter mig dumt, hehe, och NEJ jag är fanimej inte bisexuell. Vill ju inte att snygga killar ska tro att jag inte gillar dom... :):)
Sett en massa film, hittat några personer som faktiskt har sett lika mycket som mig. Eller mer... Och det är inte fel att verkligen diskutera film med någon! Skolan kanske inte går så bra just nu, men jag ska försöka. Snart. Typ. Jag får panik men allt trevligt här tar liksom bort det jobbiga i att inte alltid klara av tempot som hålls här.

Hemhem

Kategori: BRA

Sitter i min soffa, min underbart fina soffa, och njuter av tystnaden och allt som jag inte haft på 4 veckor. Igår var tjejerna här, trevligt var det. Har nog aldrig blivit så glad som när Emelie kom åkandes på sin moppe. Jag mest kastade mig fram bredvid henne och vi log en massa och skrattade och sen gick vi inte och hon fick prata lite med min underbara mamma bara för att emelie gillar min mamma och hennes supergoda hembakta bröd. Sen kom Emma och Amanda, fina tjejerna. Efter vad som kändes som en evighet kom Amanda och Eve, alltså en annan Amanda. Skratt och skoj hade vi mycket av, kanotade och åt mammas pizza. Pratade om allt som hänt mig, och jag kunde säga precis vad jag ville vilket var underbart skönt. Mer samtal till Emelie, absolut! Fast jag saknar ändå Gimo och alla människor där, för jag kanske är hemhemma nu men Gimo är också hem. Efter bara fyra veckor. Bästa beslutet jag någonsin tagit var att flytta dit.

Lördag om en vecka

Kategori: Allmänt

Lördag om en vecka blir det födelsedagsfirande hos mig, typ 6 och sen blir det väl KANSKE till att övernatta, jag vet inte riktigt när jag ska hem på söndagen, men det kanske kommer bli för tidigt för att jag ska kunna erbjuda övernattning. Måste ju spendera lite tid med min familj också, och bara få ta det lite lugnt. Men kontakta mig om ni är intresserade så att jag vet hur många det är som vill komma!