Peace and love

Kategori: BRA

Jag kan inte fatta hur extremt bra det här året verkar te sig för peace and love. Och jag ska få åka dit med mina bästa. Jag hoppas verkligen att iår kommer det bli sådär bra som jag alltid hoppas på.
-
-
-
-
-
-
-
Dom här fina artisterna ser jag fram emot mest, sista killen verkar helt underbar med mysstämman nummer ett. När jag fick höra att 30 seconds to mars skulle komma gick jag runt och skrattade i tio minuter i ren glädje. Dom är ett ett av de första band som jag verkligen lyssnade på, precis som kings of leon. ÅHÅHÅH vad jag peppar årets musik!

Red ore

Kategori: BRA

Borde inte ha blogg, för här ventilerar jag oftast all skit som jag känner. Utan att tänka på att faktiskt alla kan se den. Ska försöka skriva lite mer roliga saker så att ni inte blir urless på alla mina negativa inlägg.
-
-
Fick ett fint sms av min kusin inatt. Saknar mina kusiner som jag uppskattar så himla mycket, speciellt när allt annat känns skit. Min filosofi är ju att om man är bunden till varandra i blod måste man gilla varandra, hur otrevlig man är. ;)

Ojdå, nu hände det igen.

Kategori: BLÄ

Vet att jag inte har rätt att bli arg men jag blir det ändå. Vet inte riktigt varför men på senaste tiden har mitt humör gått upp och ner som en jävla berg och dalbana. Är avundsjuk som fan nu. Vill att det ska bli natt och inte så ensamt i min säng, men jag vet att jag inte har rätt att tänka så. Jag hatar de där själviska tankarna som smyger sig in och äter upp det där lilla vett man hade från början. Typ varför gör jag ens det här när det bara är jag som verkar bry mig.
-
-
Lyssnar på PaL-musik och försöker peppa. Försöker vrida ur den lilla glädje som jag kan hitta.

Minecraft, arga blickar och "jag älskar dig"

Kategori: BRABLÄ

Allting går så extremt mycket upp och ner. Det är galet. Fast det är skönt också. Ännu något som får mig att känna mig lite mer hemma.
-
-
Nördar lite hela tiden, men Minecraft är faktiskt fett kul. Även om pojkvän är det bästa som finns är det inte helt fel att bänka sig framför datorn ibland.

Om du har ska jag

Kategori: BRABLÄ

Har börjat lyssna på morgonpasset varje morgon påväg till skolan. Det känns lite mer som hemma och det är superskönt. Jag saknar alla vanor jag brukade ha. Här händer allt lite hipp som happ och jag vill mest av allt ha en mamma som ständigt står och tittar över ens axel. Jag vill inte växa upp än! Är det okej att vara liten ett tag till?
-
-
Tjej som verkligen INTE ALLS vill vara stor. Känner mig som Pippi Långstrump fast utan alla pengar och coola äventyr.
-
Observera min uppochnervända fightclub-affisch i bakgrunden. Mitt rum är iaf fett coolt.

Party

Kategori: BRA

Skolan går lite bättre, självförtroendet ökar dag för dag. Kom nära MVG på ett matteprov vilket får mig att känna mig som en VÄLDIGT smart person, även om det kanske inte är sant. ;)
På fredag är det fest och jag är SUPERPEPP! Ska njuta som fan och bara ha det bäst. Känner fär att slappna av och hoppa omkring lite. Det är ju som aldrig helt fel! Peppar med en bra musiklista just nu, som nog kommer dras fram för att förfesta lite. Vill ni veta något roligt? Jag fyller 18 iår! Inser ni hur stor jag är? Det är HELT jävla sjukt.
-
-
Planen är att jag ska ha ungefär sådär kul på fredag. Kanske lite mer.

Ångesten, helvete, att göra sig själv till offret om och om igen

Kategori: BLÄ