Hej hallå och hejdå

Kategori: BRABLÄ

Lyssnar på fina soundtrack, oroar mig över att sånna som inte ska läsa min blogg kommer göra det och över att jag gillar sånt som jag inte borde gilla. Men livet rullar på. Måste tänka mer på vad jag säger, som alltid. Men nittio procent av gångerna så menar jag ju ingenting med det.. Har börjat komma in mer i mitt gamla liv. Hela uppochner i mitt humör. Vet inte om jag gillar det eller inte. Får nog mest bara se upp med att vara uppe för sent. Har fortfarande superbra kontakt med flera personer här, umgås fortfarande med en massa olika personer. Sen så har det hänt något väldigt spännande, men det måste ni smsa mig och fråga om för jag får inte berätta för någon. Jag vet inte om jag gillar den här hemligheten, men det ska nog bli bra.
Men jag är glad, just nu, och jag saknar hem. Anländer med flyg till umeå förhoppningsvis nästa fredag, då blir det andra advent med mamma och syster. Har börjat sakna att kunna komma hem till mitt lilla hus i pengsjö.

BJAHAHAHA

Kategori: Allmänt

Skolan känns tung men ändå pluggar jag inte. Satansatansatan.
Men ajg har iaf roligt i mitt liv. På fredag blir det 18årsfest och i helgen blir det mammasystrarKerstinElsa. FINFINT! Sitter i mitt rum och tar fina bilder på mig själv. Gud så snygg jag är!
Eller nåt... Haha, men man ska ha kul i livet, och då ska man också kunna göra lite fina grimaser! ...och sen kunna leva med hur man ser ut med dom grimaserna... Inser att jag kanske blivit lite fjortis. Men jag vet inte om jag bryr mig. Mitt liv har ju blivit så mycket bättre ändå.

SNÖ!

Kategori: BRA

Älskar snön här. Gjorde min första snöängel med Carro, hade mitt första riktigt ordentliga snöbollskrig. Snubblat hårt, men skrattat gott åt det. ;)
Snygg va? Jag tycker att jag lyckats riktigt bra!

Skriver för att skriva om allt som skett och gått rätt

Kategori: Allmänt

Hemhemma i norge, saknar gimo så att det gör ont. Drar tillbaka dit imorgon, och det känns himla skönt. Men har det förstås bra här också. Börjar väl bara inse att jag faktiskt flyttat hemifrån. Det blir inte så mycket mer än såhär. Och det känns helt okej. Skumt va? Lilla jag bor inte längre hemma.


Uttråkad i Gimo, men uttråkad hemma.

Och allt det där med att flytta hemifrån och bryta med alla har nog fått mig att förändras en hel del. Jag är inte mig själv längre. Eller, mig själv är jag, men en ny mig själv. Lite mer ärlig. Lite jobbigare. Lite gladare. Lite mer utåt. Social, kanske man kan kalla mig. På en helt ny nivå. Lite skönt faktiskt. Det var nog inte mig det var fel på. Det var.. alla andra, haha. Jag hamnade fel någonstans, och sen så fortsatte det bara åt det hållet.

FILM, lov, ångest, hejdå

Kategori: Allmänt

Spenderar dagarna med att ha ångest över skolan, titta på filmer som är dåliga, sakna en massa folk och oroa mig över att de inte saknar mig tillbaks. Börjar inse att jag nog alltid kommer vara en sån som oroar mig över sånt. Kommer alltid känna mig sårad när någon, till och med någon jag inte gillar, väljer bort mig. Det gör ont som fan varje gång.
Tar en paus från facebook, helt sjukt vad jag blivit beroende av det. Det är inte bra på något sätt. Jag kan typ allas statusar utantill. Jag tillåter inte mig själv att kolla på den sidan på hela kvällen. Ska undvika det imorgon också.