Egypten? EGYPTEN!

Kategori: BRA

Imorgon drar vi, jag och min stora familj. Nu ska det bli en vecka av sol, bad och att bara umgås. Herregud så underbart det kommer bli! Somnade med feber igår, och är hemma från skolan idag vilket känns lite tråkigt, men det ska nog lösa sig till imorgon. Hoppas jag. Men jag ser positivt på det här, känner mig iaf bättre än igår!
-
-
Hotellet vi ska bo på. Inte helt fel va? Åh, jag har inte varit utomlands på snart 3 år. Det ska bli galet skönt att få släppa skolan och allt och bara flyga iväg. Enda jobbiga är att jag inte får ta med mig Gustav, men det är nog bara bra för oss att vara ifrån varandra ett tag. Har ju sovit i samma säng sen i julas nu... ;)

Det är inte värt det

Kategori: BRABLÄ

Har mått alldeles för konstigt. Vill tillbaka till stabiliteten. Vill tillbaka till mig. Saknar mamma och att bo hemma, saknar att inte känna som jag gör just nu. Att lära mig att säga sanningen, att stå för den vad det än leder till. Är det inte meningen ska det inte heller vara så. Kanske gick allt lite för fort.
-
-
Men solen lyser. Jag köpte en fina kläder idag, och jag vågar lite mer. Allt är inte negativt, det finns en hel del positivt i mitt liv också. Jag vill bara ha för mycket, det är det handlar om. Men om en vecka sitter jag på ett flyg mot Egypten med min älskade familj.