Le weeekend

Kategori: Allmänt

Fredag spenderades med gamla forsmarkare. Kändes superskönt efter att ha känt mig lite socialt missanpassad ett tag. Livet är verkligen inte som det var på Forsmark, och jag väntar på att jag ska vänja mig vid det här igen! Resten av helgen har spenderats med pojkvännen och film. Idag åt jag kebabrulle med kusinerna för min mosters man fyllde år idag. Grattis till honom! Vi gick runt ett tag på Öregrunds klippor och sen begav jag mig till Östhammar för en snabb middag med pojkvännens familj innan jag snabbt hoppade på bussen till Uppsala och mitt hem i Flogsta. Nu ska jag försöka hinna slappna av lite innan det är dags för skola och redovisning imorgon. URGHH!
 
 
En lagomt stressad Sofia Willebrand en söndagskväll. Den bjuder jag på.

Till matten!

Kategori: Allmänt

Nu är det snart dags att bege sig till skolan för en heldag av matte. Gud vad roligt! Verkligen! Fast som tur är så beskrivs min mattebok med följande ord: "Naturlig matematik vänder sig speciellt till de studenter, som önskar en något enklare matematikkurs"
 
 
Med det sagt säger jag hej då för nu, så får vi väl se när vi hörs nästa gång. Om en månad kanske? Man kan ju alltid hoppas på att jag lyckas ta tag i det här någon gång.